The Rawhide Cup (AQHA & All Breed)

Wanneer 29-06-2019 9:00 - 30-06-2019 19:00
Waar Rawhide Ranch
Dikberd 29
2200 Herentals
Belgium
Organisatie Performance Riding Association Belgium
info@prab.be
Website https://www.prab.be

Tijd voor onze tweede show van het jaar - de Rawhide Cup show! Deze AQHA/All Breed show zal doorgaan op 28/29/30 juni 2019 en dit in de Rawhide Ranch te Herentals.
Onder het toeziend oog van de judges Stefanie Bubenzer (D) & Sandra Schmitz (D) kan u op deze wedstrijd dubbele punten scoren door weer het beste van u en uw paard tonen en zo mee te dingen voor een ereplaats in uw klassement(en). Entry form & Info & Time Schedule op prab.be. Gebruik enkel de invulbare pdf! Exporteer deze van de Prab-site naar uw bureaublad, invullen en mailen :-)

De wedstrijd zal zaterdag & zondag steeds om 8u van start gaan! Gelieve ook tijdig je box te bestellen en te vereffenen voor 17/6. New!: vlak naar de Leadline op zondag komt er ook een Pony Showmanship for Kids (free of charge) :-)

Zo organiseert de Rawhide Ranch de vrijdagavond om 19u wederom zijn RR Jackpot proeven en dit zowel voor Trail, Western Pleasure als Hunter under the Saddle. Inschrijven rechtstreeks bij de Rawhide. De Paid Warm up voor de show volgt kort daarop (rond 21u)

Het beloofd weeral een leuk weekend te worden dus zorg er zeker voor dat je er bij kan zijn!

Terug